Източник lamqta.comОвен  При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Източник lamqta.comОвен  При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Пет от зодиите днес са подложени на изпитания, едната от тях няма избор - просто трябва да се примири

Източник lamqta.com

Овен 
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко, само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение. 

Телец

Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.
 

Близнаци

Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си. 
 

Рак

Днес ще се постараете да запознаете своя някогашен обичан човек със своя настоящ сътрудник, за да извършите от тях сполучлив тандем. Не се зане какъв ще бъде резултата от Вашия опит, само че виждайки още веднъж предходния си обичан, за прощален път ще се убедите, че решението Ви да стане „ някогашен ”, е доста вярно. Или не?
 

Лъв

Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в персоналния Ви живот, никога не би трябвало да изпускате от взор сферата на професионалната активност. Конкурентите и недоброжелателите работят доста интензивно и ще би трябвало да положите много старания, с цел да им дадете благонадежден отпор. За благополучие, може да разчитате на другари, съидейници и тествани настоятелен сътрудници. Това е удобен ден за промени от сантиментално естество. Може да става дума освен за нови запознанства, само че и за прекосяване на съществуващите връзки на друга фаза. 
 

Дева

Случайният интерес ще се развие в нещо напълно друго, незабавно щом го видите в напълно друга светлина. Ако става дума за човек, повърхностните връзки могат да вземат непредвиден поврат, и да станат по-дълбоки и значими. Ако това се отнася до работа или креативен план, с същинска плам ще се потопите в интересуващата Ви тематика. Вашата вглъбеност ще Ви разкрие напълно нови пътища за себеизява, за съществуването на които дори и не сте подозирали.
 

Везни

Проявете еластичност. Именно това качество през днешния ден може да Ви избави от компликации, неприятности и разочарования. Вие освен умеете да се приспособявате към събитията, само че и да извличате изгода от всевъзможен процес на събитията. У близките това провокира куп разнородни страсти - от удивление до злоба, само че няма да се „ обогатите ” с нови врагове. Възможни са разправии с представителите на по-възрастното потомство. Може да се наложи да имате единно мнение по въпроси, касещи имущество и финанси. Най-добре е, да не смесвате любовта и парите – този коктейл през днешния ден ще има извънредно противен послевкус.
 

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
 

Стрелец

Обективността е нещо като регулярен банкет на храна: тя е напълно нужна за здравословно битие. Сега широтата на Вашите възгледи е допустимо да бъде подложена на тестване. Как ще се справите с това, което даже при Вашето разкрепостено мислене не попада в никаква категория? Игнориране? Или ще започнете да се съмнявате в себе си? Или ще се съмнвате в събеседника си? Не забравяйте, че най-хубавият метод в сходни случаи се получава от вярата в правилността на личните разсъждения плюс здрава порция песимизъм, минус подозрения в себе си и огромна сдържаност.
 

Козирог

Днес Вашият обичан човек ще изиска да вложите най-много старания, с цел да можете дружно да решите някакъв проблем. Ако не положите тези старания, решаването ще бъде много по- комплицирано, а значи, че и във вашите връзки ще има някакво напрежение.
 

Водолей

Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.
 

Риби

Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде много неразговорлив и дори в случай че поискате да го диалозите или да го предразположите към искреност, надали ще съумеете. В последна сметка с някои неща се постанова да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР